Unioniştii le dau replica socialiştilor: Intimidare în stil KGB-ist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia obştească „Onoare, Demnitate şi Patrie” (ODIP) a reacţionat după ce deputaţii socialişti au acuzat unioniştii că întreprind acţiuni de lichidare a statalităţii şi independenţei Republicii Moldova.

„Nu vom ceda în faţa celor ce nu-şi respectă originile, cultura, limba şi identitatea. Campania pentru unire, în plină desfăşurare, este perfect legală, declarată şi autorizată de instituţiile statului. ODIP nu îngenunchează şi nu se dezice de cursul asumat – cel al Unirii Republicii Moldova cu România”, a spus Vlad Bileţchi, preşedintele ODIP.

Vineri, 17 iunie, la iniţiativa deputaţilor PSRM,  procurorul general, ministrul Afacerilor Interne, dar şi şeful Serviciului de Informare şi Securitate vor fi audiaţi în Parlament referitor la campania de informare cu privire la Unire pornită de ODIP. Propunerea socialiştilor a fost susţinută de 62 de deputaţi.

Asociaţia „Onoare, Demnitate şi Patrie” este o organizaţie apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generaţie de tineri activi, prin promovarea valorilor naţionale  şi a culturii româneşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite