TV8 comentează acuzaţiile Silviei Radu: Regretăm că un reportaj despre gheţuşul din faţa casei sale este considerat o hărţuire şi intimidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO media-azi.md
FOTO media-azi.md

Conducerea postului de televiziune TV8 a comentat acuzaţiile lansate de către primarul interimar Silvia Radu la adresa jurnaliştilor, precizând că reprezentanţii presei nu i-au intimidat copilul.

„În spiritul normelor jurnalistice şi a interesului public, apărut în contextul în care la mai bine de o săptămână de la ninsori străzile Chişinău sunt impracticabile şi periculoase pentru pietoni, echipa de filmare a postului TV a realizat un reportaj de lângă locuinţele primelor persoane în stat şi a edilului Capitalei (materialul poate fi văzut AICI)”, se arată în comunicatul de presă emis de TV8.

În document se precizează că jurnaliştii au ţinut cont de normele deontologice, iar reporterul a sunat la poarta casei primarului pentru a solicita o opinie. 

„Ţinând cont de faptul că acasă se afla doar copilul minor al doamnei Silvia Radu, reporterul a întrebat copilul dacă este cineva din maturi fără a plasa în reportaj imagini cu minora”, se spune în declaraţia TV8.

Primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, afirmă că jurnaliştii postului de televiziune TV8 ar fi venit la domiciliul ei şi i-ar fi „interogat copilul”, în timp ce ea nu se afla acasă. În acest context, primarul a acuzat reprezentanţii mass-media de „hărţuire” şi de încălcarea normelor deontologice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite