VIDEO Socialiştii nu au dat curs invitaţiei Blocului ACUM: Regretăm că nu au venit să discutăm modalitatea eliberării statului din captivitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, condus de Zinaida Greceanîi, nu s-a prezentat marţi, 2 aprilie, ora 10.00, la întrevederea cu liderii Blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, pentru a discuta „pachetul de deoligarhizare al ţării”.

„Regretăm că în afară de deputaţii aleşi pe listele Blocului ACUM nu s-au găsit alţi deputaţi care să vină să discute aici, în mod transparent cu presa de faţă, despre modalităţile în care poate fi eliberat statul din captivitatea unui grup oligarhic. Suntem absolut convinşi că majoritatea cetăţenilor R.Moldova au mers la vot cu gândul sau cu dorinţa să fie eliberat statul din captivitate”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a subliniat că ACUM este deschis în continuare pentru a discuta cu deputaţii socialişti proiectele de legi pe care le-a propus ACUM.

Amintim că Blocul politic ACUM a anunţat că nu va participa la consultările cu PDM şi PSRM cu privire la formarea unei alianţe de guvernare, preconizate pentru ziua de marţi, 2 aprilie, la Reşedinţa de Stat. 

Pe de altă parte, liderii ACUM i-au invitat la dialog „pe toţi deputaţii care nu sunt controlaţi de regimul oligarhic”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite