„Să nu treacă nimeni prin zonă”. Silvia Radu şi-ar fi instalat un post de poliţie pe holul ce duce spre biroul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Valeriu Munteanu via Facebook
FOTO Valeriu Munteanu via Facebook

Primarul interimar al Chişinăului, Silvia Radu, şi-ar fi instalat un post de poliţie pe holul ce duce spre biroului ei. Anunţul a fost făcut miercuri, 29 noiembrie, de către vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu. Liberalul susţine că poliţiştii ar avea „însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniştea uzurpatoare a doamnei”.

„Toate dictaturile au aceeaşi formulă „de existenţă”: puterea mai întâi trebuie luată (inclusiv pe căi nedemocratice), apoi păstrată (cu orice preţ)”, a declarat Valeriu Munteanu într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, Primăria va cheltui peste 32 de mii de lei lunar pentru întreţinerea postului de poliţie.

„Mai mult decât atât, în Primărie sunt peste 30 de camere de supraveghere, iar doamna a chemat o companie privată, pentru a-i asigura accesul personal şi exclusiv la toate camerele şi înregistrările. Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauţie, de cine se ascunde?”, a adăugat Munteanu.

Preşedintele fracţiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a menţionat că pe acel hol se află si veceul pentru toţi care vin la Primărie.

„Situaţia care se va întâmpla şi va deveni clasică: se poate să trec dle poliţist, - unde? La veceu”, a subliniat socialistul pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite