Renato Usatîi îndeamnă electoratul lui Andrei Năstase să-l voteze pe candidatul PN, Dumitru Ciubaşenco: Va fi un preşedinte care va dizolva Parlamentul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-o nouă înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, afirmă că jumătate din electoratul PPDA, condus de Andrei Năstase, va vota pentru candidatul Dumitru Ciubaşenco la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova şi face un apel către simpatizanţii lui Năstase să susţină această candidatură.

Politicianul deja a făcut şi calculele, reieşind din reitingul lui Năstase de 13%. Liderul PN spune că 8.5-9% din acesta va fi transferat către Dumitru Ciubaşenco.

„În deosebi în nordul ţării, reprezentanţii Partidului Nostru nu au avut conflicte cu cei de la PPDA. Majoritatea oamenilor îmi spuneau că în cazul în care Năstase se retrage, ei vor vota pentru noi”, a declarat Usatîi.

Preşedintele PN menţionează că după retragerea lui Năstase, candidatul său la prezidenţiale, Dumitru Ciubaşenco, îl depăşeşte pe Marian Lupu în sondaje şi e foarte aproape să o ajungă pe Maia Sandu.

„Dacă cineva la Washington crede că în cazul în care se retrage Năstase, toţi o vor vota pe Sandu, nu e o matematică corectă”, susţine Renato Usatîi.

El a mai adăugat că regretă ieşirea lui Năstase din cursă, pe motiv că Vlad Plahotniuc avea frică doar de doi oameni, Andrei Năstase şi Renato Usatîi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite