PSRM consideră nefondată propunerea ACUM de a organiza şedinţa Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor consideră propunerea Blocului ACUM de a organiza şedinţa Parlamentului ca fiind nefondată şi care nu merită să fie luată în considerare. Într-un comunicat de presă al formaţiunii se spune că iniţiativa lansată astăzi, 21 mai, de Blocul ACUM este una populistă, transmite IPN.

„Fracţiunea Partidului Socialiştilor subliniază că pentru a depăşi criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puţin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului”, se spune în comunicat. Partidul Socialiştilor confirmă „disponibilitatea şi interesul său pentru crearea unei majorităţi parlamentare stabile şi a unui guvern de coaliţie care să depăşească criza politică, în conformitate cu decizia Consiliului Republican din 12 aprilie 2019”.

Blocul Politic ACUM a anunţat astăzi, 21 mai, că invită fracţiunea PSRM la „sesiunea specială a Parlamentului, începând cu ora 14.00, pentru a alege conducerea Parlamentului şi a vota iniţiativele legislative antioligarhice”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite