Oazu Nantoi îi cere lui Iurie Leancă să se retragă în favoarea Maiei Sandu: Nu avem nevoie de Dodon preşedinte, este unealta lui Plahotniuc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Popular European din Moldova, Oazu Nantoi, îi solicită şefului său de partid, Iurie Leancă, să se retragă din cursa prezidenţială în favoarea Maiei Sandu, deoarece există riscul ca în caz contrar alegerile să fie câştigate de socialistul Igor Dodon.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, Nantoi se adresează către Leancă şi susţinătorii partidului său, să o susţină în aceste alegeri pe candidatul comun al PAS, PPDA şi PLDM, Maia Sandu.

„Eu personal mă implic în campania electorală în susţinerea Maiei Sandu şi îi chem pe colegii mei de partid din PPEM să se implice în această campanie. Nu avem nevoie de Igor Dodon preşedinte, care în opinia mea este partenerul şi unealta politică a domnului Plahotniuc. Mă implic în această campanie nu de dragul funcţiilor, mă implic deoarece vreau să trăiesc cu demnitate într-o ţară care să aibă viitor”, a declarat Nantoi, după care demonstrativ a intrat în sediul PAS.

Amintim că anterior, Iurie Leancă a declarat că nu are de gând să se retragă, atunci când preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, i-a cerut acest lucru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite