„Nimic neobişnuit nu se întâmplă. Aşa este timpul de afară”. Vladimir Cebotari comentează imaginile devenite virale privind starea proastă a drumurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari susţine că nimic neobişnuit nu se întâmplă prin faptul că pe mai multe drumuri din R.Moldova au apărut o mulţime de gropi, după s-a topit zăpada. Democratul afirmă că acest fenomen poate fi văzut în fiecare an în perioada respectivă, iar problema apare din cauza condiţiilor meteo. Democratul a anunţat că, din luna martie, toate drumurile ar urma să fie reparate.

Totuşi, Vladimir Cebotari a spus că din toate imaginile privind starea prostată a drumurilor, analizate de reprezentanţii PDM şi care au devenit virale pe reţelele de socializare, doar una s-a devedit a fi făcută pe o nouă porţiune de drum din cadrul proiectului „Drumuri bune”.

„La întrebările noastre, am fost clarificaţi că această porţiune de drum a fost una din ultimele porţiuni de drum până a opri această programă şi din cauza condiţiilor climaterice, care imediat au urmat după acele lucrări, îngheţuri, acel drum, din păcate, nu este bun. Dar, nu este o scuză şi colegii din Administraţia de Stat a Drumurilor au angajamentul să aducă din contul antreprenorilor la condiţie acel sector de drum”, a declarat Vladimir Cebotari.

Cebotari a dat asigurări că, în scurt timp, va începe „o campania masivă de reparare a drumurilor naţionale”.

„O să vedeţi că noi în acest an avem angajamentul de a repara 2.600 de km de drum. Aceasta înseamnă că noi nu trebuie să începem acest lucru la începutul lunii mai, cum am făcut-o anul trecut, dar trebuie să începem mai devreme, Noi ne-am propus ca acest lucru să fie început chiar din luna martie”, a mai spus Cebotari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite