Mişcarea Populară Antimafie îi solicită Maiei Sandu să candideze la funcţia de primar, iar Andrei Năstase şi Valeriu Munteanu să se retragă din cursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Mişcarea Populară Antimafie a făcut un apel vineri, 16 martie, către partidele proeuropene din Republica Moldova prin care îi solicită Maiei Sandu să nu mai stea pe gânduri, dar să-şi înainteze candidatura pentru funcţia de primar de Chişinău, pentru alegerile anticipate din 20 mai.

Formaţiunea condusă de către Sergiu Mocanu consideră că Maia Sandu are cele mai mari şanse pe dreapta de a câştiga alegerile locale.

Potrivit vicepreşedintelui Mişcării, Daniela Bodrug, „există pericolul real ca pentru prima dată în istoria Republicii Moldova, forţele antieuropene şi antiromâneşti să deţină controlul asupra Capitalei”.

În acest sens, pentru a nu admite victoria socialiştilor în alegeri, Mişcarea Populară Antimafie propune un candidat comun al dreptei pentru alegerile din Chişinău, solicitând ca liderul PPDA, Andrei Năstase, şi candidatul PL, Valeriu Munteanu, să se retragă din cursa electorală.

Totodată, Daniela Bodrug a menţionat că partidul pe care îl reprezintă îi solicită lui Traian Băsescu „să sprijine candidatura Maiei Sandu”.

„Facem apel către membri Partidului Democrat să renunţe la complicitatea laşă cu liderii lor de partid, să depăşească starea de ostatici ai lui Vlad Plahotniuc, să nu participe în jocurile lui odioase şi să nu sprijine candidatura acestuia pentru funcţia de primar al Municipiului Chişinău, Silvia Radu”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite