Maia Sandu: Nu vom participa la referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă. Este un joc al PD şi al PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Acţiune şi Solidaritate nu va participa la referendumul de demitere al primarului general Dorin Chirtoacă, ce se va desfăşura pe 19 noiembrie, pentru că este un joc al Partidului Democrat şi al Partidului Socialiştilor. Afirmaţia a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unei conferinţe de presă luni, 2 octombrie.

„Mai degrabă e o potenţială răsplată pentru pe care o oferă Partidul Democrat Partidului Socialiştilor pentru votul dat în vară pentru schimbarea sistemului electoral. Noi nu participăm la aceste jocuri, chiar dacă spunem că municipiul Chişinău are nevoie de un administrator, are nevoie de un primar care să înceapă să rezolve problemele serioase cu care se confruntă Chişinăul de atâţia ani, dar asta trebuie să fie făcut în cadrul legii şi cu cheltuieli minime”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că şi alte formaţiuni de pe dreapta şi-au anunţat intenţia de a boicota referendumului de demitere a primarului general. Este cazul Partidului Liberal, condus de Mihai Ghimpu, şi al Partidului Unităţii Naţionale, condus de Anatol Şalaru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite