Liberalii sunt gata să voteze guvernul Leancă după ce vor afla numele miniştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susţine că formaţiunea pe care o conduce este gata să voteze candidatura lui Iurie Leancă pentru funcţia de prim-ministru, însă depinde de componenţa cabinetului de miniştri care urmează a fi format, transmite IPN.

Mihai Ghimpu a precizat că este gata să voteze candidatura lui Iurie Leancă, însă nu poate spune acelaşi lucru despre întreg guvernul. „Nu este încă o decizie definitivă. Acest guvern nu va fi un guvern Leancă. Va fi un guvern PLDM-PDM. Vom vedea care sunt candidaturile pentru cei 16 miniştri şi şefi de agenţii şi vom decide. Dacă o se ne convină, vom vota. Pentru noi nu este o problemă să-l votăm pe Leancă aparte. Dar trebuie de votat întreg cabinetul de miniştri”, a adăugat liderul liberal.

În cadrul aceleaşi emisiuni Mihai Ghimpu a criticat dur apelul liderului liberal-democrat Vlad Filat către PL făcut pe o reţea de socializare, în care îndeamnă PL-ul să voteze Guvernul Leancă . „Apelul lui Filat este o bătaie de joc şi a fost făcut doar pentru a da vina pe Partidul Liberal în caz de eşec. Este un nou truc banditesc de al lui Filat pentru a prosti oamenii şi partenerii europeni. Astfel de mesaje nu se fac pe Facebook”, a conchis Ghimpu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite