Ion Ceban, despre situaţia în care ajunge primar de Chişinău: Voi solicita ajutorul tuturor ambasadelor, fie că ele sunt din Est sau din Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Candidatul PSRM la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, susţine că este dispus să colaboreze cu Guvernul dacă va ajunge la şefia Capitalei. Mai mult ca atât, socialistul se arată deschis să aibă un dialog cu toţi partenerii R. Moldova, deşi reprezintă un partid cu viziuni proruse.

Ion Ceban a promite că nu se va preocupa de chestiuni politice sau geopolitice în funcţia de primar, ci doar de problemele administrative.

În plus, acesta a dat asigurări că va continua activitatea la Primărie şi nu va candida pe lista socialiştilor la parlamentarele din noiembrie 2018.

„Din prima săptămână voi solicita ajutorul tuturor ambasadelor, tuturor misiunilor diplomatice, tuturor organizaţiilor care au sediul aici, fie că ele sunt din Est sau din Vest, pentru a lupta în primul rând cu corupţia din Primărie”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii „Adevărul Live Moldova” de pe adevarul.ro.

Potrivit lui, „asta ar însemna soluţii tehnice de urgenţă, asta ar însemna audit care ar putea fi necesar din exterior, evaluarea competenţelor şi elaborarea instrucţiunilor funcţionale”.

Candidatul PSRM a explicat de ce socialiştii l-au criticat intens pe Dorin Chirtoacă atât timp cât acesta era în funcţie, însă nu au avut acelaşi tratament şi faţă de primarul interimar Silvia Radu.

„Ceea ce a făcut doamna Radu, ea nu s-a amestecat în activitatea Consiliului Municipal (...) asta a evitat şi conflictele directe, pentru că Dorin ce făcea, făcea vâlvă multă şi pleca”, a spus Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite