Igor Dodon, săgeţi către Maia Sandu: „Dacă era aşa-numitul Guvern Harvard, situaţia era mult mai gravă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Igor Dodon presedinte.md

Preşedintele Igor Dodon a adus mai multe laude Guvernului Chicu luni, 11 mai, când se împlinesc şase luni de la învestirea în funcţie. Şeful statului a spus că Executivul s-a isrăvit chiar şi cu pandemia COVID-19, subliniind că Republica Moldova ar sta mai bine la acest capitol decât unele state din UE.

În acelaşi timp, Igor Dodon nu a ezitat să critice Guvernul Maiei Sandu.

„Dacă era aşa-numitul Guvern Harvard, situaţia era mult mai gravă. Doamne fereşte”, a spus Igor Dodon într-un brifieng de presă. 

Preşedintele a mai adăugat că este „ferm convins” Guvernul Chicu poate face faţă la toata provocările. Dodon a mai adăugat că Guvernul se bucură de sprijinul a 54 de deputaţi. Preşedintele a declarat că opoziţia se bucură „ca copiii” când mai pleacă un deputat din PDM şi există riscul căderii Guvernului Chicu. 

În acest sens, preşedintele a dat asigurări că nu va permite formarea unei majorităţi parlamentare formate din „transfugi” şi va pleda pentru alegeri anticipate, dacă mai pleacă deputaţi din PDM.

Amintim că preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a afirmat că Guvernul actual este unul „incapabil şi iresponsabil” care nu a ştiut să administreze situaţia crizei sanitare şi din cauza aceasta s-a ajuns la un număr foarte mare de infectări în sistemul medical şi nu doar, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite