Igor Dodon, dispus să se întâlnească cu Klaus Iohannis oricând: Poate să vină şi pe 1 decembrie, dar şi pe 27 martie dacă doreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Igor Dodon susţine că nu a primit încă un răspuns de la omologul său român, Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte invitaţia de a vizita Republica Moldova. Şeful statului a menţionat că este deschis oricând să se vadă cu preşedintele României, precizând că sunt multe subiecte de discutat.

„Chiar dacă avem opinii diferite pe unele subiecte sensibile pentru agenda bilaterală, dar noi avem foarte multe lucruri comune, noi avem despre ce discuta. Noi avem foarte multe momente comune în istoria ţărilor noastre, trebuie să recunoaştem acest lucru”, a declarat Igor Dodon joi, 23 noiembrie, la o ediţie specială de la NTV-Moldova.

Preşedintele moldovean a spus că nu vede nicio problemă ca doi lideri a două state pe care i-au ales majoritatea cetăţenilor să se întâlnească şi să discute. 

„Am venit cu această invitaţie oficială. Sunt gata în orice moment, în funcţie de agendă, poate să vină când doreşte, şi pe data de 1 decembrie, poate să vină şi pe 27 martie dacă tare doreşte”, a notat Dodon.

De asemenea, Igor Dodon a mai adăugat că este gata şi el să meargă în România, inclusiv pe 1 decembrie sau 27 martie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite