Igor Boţan: Plahotniuc va întreprinde toate măsurile pentru ca el sau omul său să devină preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă. Igor Boţan: „Nu faci integrare europeană când instituţiile statului sunt la cheremul unui singur personaj”.
FOTO arhivă. Igor Boţan: „Nu faci integrare europeană când instituţiile statului sunt la cheremul unui singur personaj”.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Democraţie Participativă (ADEPT), Igor Boţan, a declarat că nimeni nu trebuie să-şi facă iluzii în privinţa alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an.

Igor Boţan sugerează faptul că Vlad Plahotniuc nu ar trebui crezut atunci când afirmă că nu va candida la alegerile prezidenţiale. „Noi eram la emisiune, în anul 2010, când a spus că nu intră în politică, iar peste o lună şi jumătate a intrat prin uşa din spate”, a explicat analistul politic.

Directorul executiv al ADEPT a mai adăugat că nimeni nu trebuie să-şi facă iluzii în privinţa integrării europene, atâta timp cât ţara are un conducător neoficial.

Referitor la Forumul economic organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri, al cărei preşedinte este Vlad Plahotniuc, Boţan a menţionat că acolo numai despre economie nu s-a vorbit. „Ce fel de forum grandios să faci într-o ţară în care guvernarea, la mijloc de an, nu are buget”, a subliniat analistul.

Igor Boţan a participat miercuri, 25 mai, la emisiunea „Politica” de la postul de televiziune TV7.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite