Dodon crede că Blocul ACUM nu va avea „mare succes în alegeri”: Lumea ştie cine sunt Maia Sandu şi Andrei Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon susţine că o alianţă de guvernare între Socialişti şi Blocul electoral ACUM, format din PAS şi PPDA, este imposibilă. Mai mult decât atât, preşedinele consideră că Blocul ACUM nu are şanse să preia guvernarea, pentru că lumea nu ar avea încredere în Maia Sandu şi Andrei Năstase.

„Eu cred că mare succes nu vor avea în aceste alegeri. Lumea ştie cine e Maia Sandu cu Filat, cu toate legăturile, cu închiderea şcolilor, cu votarea pentru miliard. Toţi ştiu Andrei Năstase cine e, cine sunt rudele - parteneri de afaceri cu Plahotniuc. Ei acum se ceartă, dar unde au fost ei 7-8 ani în urmă când împărţeau banii de la VictoriaBank”, a declarat Igor Dodon la emisiuna „Puterea a patra” de la N4.

Preşedintele e de părere că Blocul ACUM se vă destrăma odată ce va ajunge în Parlamentva şi se vor forma fracţiuni diferite.

„În general, băieţii ăştia din blocul ăsta sunt băieţi de la balcon mi se pare. Prin raioane nu merg, noi nu-i vedem în raioane (...) Poate se duc şi fac un selfie undeva lângă o vacă sau o stână de oi şi spun că sunt în teritoriu, dar eu nu i-am văzut masiv să meargă”, a afirmat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite