Ceban vrea ca Chirtoacă să participe în campania pentru referendumul din Chişinău: Trebuie să aibă posibilitatea să apere prostiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fracţiunii socialiştilor din CMC, Ion Ceban, afirmă că primarul suspendat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, ar trebui să aibă posibilitatea de a participa în campania electorală pentru referendumul din 19 noiembrie, din Capitală, privind demiterea primarului general. Reacţia socialistului vine în contextul refuzului CEC de a-l înregistra pe Chirtoacă în calitate de participant în campania electorală pentru referendum.

„Eu cred că Dorin Chirtoacă şi gaşca trebuie să răspundă penal pentru toate fărădelegile pe care le-au făcut oraşului”, a menţionat Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Socialistul consideră că aflarea lui Chirtoacă în arest la domiciliu „se pare o farsă”.

„Dacă nu e condamnat, trebuie să aibă posibilitatea să apere prostiile, dar şi lucrurile pe care le consideră că le-a făcut bine în Chişinău. Deci să fie înregistrat în campania pentru referendum, alături de PL”.

Amintim că doar Partidul Liberal a fost înregistrat de CEC ca participant în campania electorală pentru referendumul de demitere a primarului general, Dorin Chirtoacă. CEC a respins solicitarea edilului de a participa în campanie, pe motiv că nu ar fi depus cererea de înregistrare personal, dar prin procură.

O eventuală înregistrare a lui Chirtoacă în campanie îi oferea şi posibilitatea să fie eliberat din arest la domiciliu pe durata evenimentului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite