Cât îi costă pe socialişti organizarea protestelor din faţa Parlamentului de la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSRM, Igor Dodon, organizatorul protestelor din scuarul Parlamentului FOTO Alexandru Tarlev
Liderul PSRM, Igor Dodon, organizatorul protestelor din scuarul Parlamentului FOTO Alexandru Tarlev

Protestele din scuarul Parlamentului de la Chişinău îi costă pe socialişti sute de mii de lei. Liderul acestora, Igor Dodon, a precizat că în afară de banii formaţiunii cheltuielile sunt asigurate şi din donaţii.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a dezvăluit în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV cât îi costă pe socialişti organizarea manifestaţiilor antiguvernamentale care au început cu două luni în urmă.

Acesta a declarat că printre protestatari există oameni care vin benevol. „Sunt membri din teritoriu care vor să aducă un cort - «Puneţi-l»”. Iniţial, Dodon nu a dorit să spună suma pe care a cheltuit-o până acum pentru organizarea protestelor. În cele din urmă, acesta a precizat că ar fi vorba despre 400 de mii de lei.

„Cele mai multe cheltuieli sunt pentru generatoare, din ce am văzut ultimele date. Acuş avem două luni (pe 24 septembrie au început protestele - n.r.). Nu ne temem de controale. În plus, există donaţii. Să instalezi corturi, să asiguri ordinea, să asiguri ca să fie cald, produse alimentare - nu este un lucru simplu”, a argumentat liderul PSRM. Acesta mai crede că datorită protestelor din centrul Chişinăului, a fost arestat fostul premier Vlad Filat, a fost demis Guvernul Streleţ şi guvernatorul Dorin Drăguţanu. „Urmează demisia lui Timofti şi a altor funcţionari”, a dat asigurări socialistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite