„Cât de cinic şi ipocrit poţi fi?”. Ce l-a nemulţumit pe Iurie Leancă faţă de Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Candidatul coaliţiei de guvernare la funcţia de vicepremier pentru integrare europeană, Iurie Leancă, îl acuză pe Igor Dodon că ar fi cinic şi ipocrit, după ce s-a aflat că deputaţii socialişti nu au depus cererile necesare pentru renunţarea la cetăţenia română, aşa cum au promis anterior.

„Asta zice tovarăşul Dodon în contextul suspendării de azi: „Este inadmisibil ca cetăţenii care au jurat credinţă statului român să decidă politica statului moldovenesc”. Tot astăzi, ANC (Autoritatea Naţională a României) a zis ca niciunul din cei 7 deputaţi socialişti nu au depus cerere de retragere a cetăţeniei române. Tot el vorbeşte de duble standarde. Cât de cinic şi ipocrit poţi fi?!”, a menţionat Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, deşi Igor Dodon a declarat anterior că deputaţii socialişti cu paşaport român vor începe procedura de renunţare la cetăţenia română, cei şase parlamentari socialişti, care sunt şi cetăţeni ai României, nu au demarat procesul respectiv. Acest fapt rezultă dintr-un document al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), ce informează că deputaţii menţionaţi nu au depus cererile prin care cer să le fie retrasă cetăţenia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite