Andrei Năstase: Experţii urmează să aleagă candidatul opoziţiei la preşedinţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Reprezentanţii Platformei „DA”, PAS, PPEM şi PLDM au convenit asupra profilului candidatului la preşedinţie şi au decis că acest candidat urmează să fie selectat de către experţi. Anunţul a fost făcut de către liderul Platformei „DA” , Andrei Năstase, la TVR Moldova,  transmite IPN.

„În ultima şedinţă am convenit cu toţii asupra profilului viitorului candidat la prezidenţiale. „Acesta trebuie să fie o persoană integră, cu popularitate în rândul cetăţenilor. Cineva a propus că trebuie să aibă notorietate în exterior. Eu cred că cea mai mare notorietate în afara ţării o are Plahotniuc cu Filat. Prin candidatul pe care îl vom înainta noi ne propunem să consolidăm societatea în jurul unei cauze comune - schimbarea regimului oligarhic”, a spus liderul Platformei „DA”.

Andrei Năstase s-a arătat optimist că în cele din urmă se va reuşi desemnarea unui candidat comun pentru prezidenţiale, precizând că discuţiile dintre cele patru formaţiuni vor continua.

Jurnalistul Vitalie Călugăreanu a opinat în cadrul emisiunii că cel mai probabil cele patru partide nu vor reuşi să ajungă la un acord în privinţa candidatului la prezidenţiale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite