Străzile principale din Chişinău au fost curăţate, iar unele rute de troleibuz şi-au reluat activitatea

Străzile principale din Chişinău au fost curăţate, iar unele rute de troleibuz şi-au reluat activitatea

FOTO Ilian Caşu via Facebook

Străzile principale din Chişinău, pe unde circulă transportul public, au fost curăţate, atât de zăpadă, cât şi de copacii căzuţi, informează autorităţile municipale într-un comunicat de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor de la ora 15.00, fără dificultate se circula pe Calea Orheiului, pe bulevardele Moscova şi Renaşterii Naţionale, pe străzile Kiev, Bogdan Voievod, Alecu Russo, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, pe străzile Petru Zadnipru, Mihai Sadoveanu, Munceşti, Dacia, Decebal, Constantin Negruzzi, pe bulevardul central Ştefan cel Mare, pe strada Vasile Alecsandri, Şoseaua Hânceşti, pe străzile Bucureşti, Vasile Lupu, Calea Ieşilor, Alba Iulia, Ion Creangă, cu excepţia tronsonului Belinski – Alba Iulia, unde se execută lucrări.

Trei rute de troleibuz şi-au reluat activitatea. Este vorba de rutele 22, 24 şi 25, care însă circulă conform unor itinerare mai scurte. Ruta 22 s-a stabilit de la Calea Ieşilor (Parcul „Alunelul”) până la Gara Feroviară, ruta 24 – de la bd. Mircea cel Bătrân până la Circ, iar ruta 25 – de la str. Ceucari, la fel până la Circ. La traseu au ieşit şi unele rute de microbuz. 

Până la ora 15.00, aproape 200 de blocuri de locuit au cerut reconectarea la agentul termic.
 


citeste totul despre: