Trei profesori au picat concursul pentru directori de şcoli. Rezultatele probei scrise

Trei profesori au picat concursul pentru directori de şcoli. Rezultatele probei scrise

În cursă au mai rămas 32 de dascăli

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor disponibile de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar s-a desfăşurat luni. În judeţ sunt vacante  46 de astfel funcţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei dintre cele 33 de cadre didactice participante la concursul pentru posturile de director şi director adjunct au fost eliminate în urma probei scrise ce a avut loc luni, 17 iulie, la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" Zalău. Potrivit rezultatelor publicate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, este vorba despre aspiranţii la funcţiile de conducere de la Şcoala Gimnazială nr.1 Măerişte, Şcoala Gimnazială "Traian Creţu" Năpradea şi unul dintre profesorii care au concurat pentru fotoliul de director adjunct al Liceului Tehnologic "Cserey-Goga" Crasna.

Rezultatele probei scrise

Pentru a fi declaraţi admişi, dascălii trebuiau să obţină cel puţin 35 din cele 50 de puncte posibile. Cei 30 de candidaţi rămaşi în cursă vor susţine, în perioada 19-31 iulie, proba de evaluare a curriculumui vitae şi a interviului. Rezultatele finale se vor publica până în 2 august, noii directori şi directori adjuncţi îşi vor prelua atribuţiile din prima zi a lunii septembrie.

În învăţământul sălăjean au fost scoase la concurs 46 de fotolii de director şi 12 de director adjunct.

Mai puteţi citi:

Peste 30 de profesori vor să fie directori de şcoli. Cine sunt candidaţii

Concurenţă mare la Titularizare. Aproape 370 de profesori se „bat“ pe 63 de posturi

citeste totul despre: