REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2014: 26 de note de 10 în Sălaj

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2014: 26 de note de 10 în Sălaj

Rezultatele au fost afişate vineri, 14 martie

26 de elevi din Sălaj au fost notaţi cu 10 la una dintre probele simulării  examenului de bacalaureat, desfăşurată la începutul acestei luni. Niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să obţină 10 la toate probele, nici măcar la două dintre ele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai multe note de 10 s-au dat la proba la alegere. Dintre disciplinele cele mai "generoase" în note maxime, anatomia este cea care a acumulat cele mai multe note de 10: şapte. Tot şapte note de ]0 au fost şi matematică, la limba şi literatura română, istorie şi informatică au fost câte trei, la geografie două, iar la limba şi literatura maghiară, una.

Pe licee, cele mai multe note de 10 le-a adunat, cumulat la clasele a XI-a şi a XII-a, Colegiul Naţional "Silvania" din Zalău, cu 11 elevi notaţi cu maximum (doi la matematică, unu la limba şi literatura română, unul la istorie, unu la limba şi literatura maghiară, doi la geografie, trei la informatică şi unu la biologie). Cinci note de 10 au fost la Colegiul Naţional "Simion Bărnuţiu" Şimleu Silvaniei, patru la Liceul Teoretic "Ion Agârbiceanu" Jibou, câte două la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" Şimleu Silvaniei şi Liceul Tehnologic "Gheorghe Pop de Băseşti" Cehu Silvaniei, şi câte una la Liceul Teoretic "Gheorghe Şincai" Zalău şi Liceul Tehnologic "Octavian Goga" Jibou.

 

 

 
 

citeste totul despre: