Ce mai scot la licitaţie băncile din judeţ

Ce mai scot la licitaţie băncile din judeţ

Băncile vând prin licitaţie imobilele luate de la debitori FOTO Arhivă

Dovadă că perioada de criză economică nu s-a încheiat este şi numărul încă mare de sălăjeni care nu reuşesc să îşi achite creditele şi ajung, astfel, să îşi piardă casele în favoarea băncilor creditoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-urilor principalelor bănci care au sucursale în judeţul nostru zeci de apartamente şi case, puse ca garanţie la contractarea creditelor ori ipotecate, sunt scoase în această perioadă la licitaţie de către băncile comerciale. Spre exemplu, BCR scoate la licitaţie în zilele următoare patru apartamente, toate în Zalău, preţul de pornire fiind cuprins între 25.377 de lei pentru un apartament cu o cameră şi 112.955 de lei pentru unul cu patru camere. Aceeaşi bancă scoate la licitaţie şi patru case, preţul de pornire a licitaţiilor în cazul acestora fiind cuprins între 66.882 de lei şi 727.800 de lei, acesta din urmă fiind pentru o casă cu patru niveluri din Zalău.


Intesa Sanpaola Bank vinde, tot prin licitaţie publică, şase apartamente, preţul acestora pornind de la sume cuprinseîntre 59.000 şi 113.000 de lei. Banca Transilvania scoate la licitaţie, în perioada următoare, patru apartamente, al căror preţ de pornire a licitaţiei este cuprins, în funcţie de mărime şi de amenajările interioare, între 29.000 şi 65.000 de euro. Cele mai multe imobile sunt scoase la mezat de către BRD, sucursala de aici oferind spre vânzare nouă apartamente, la preţuri ce pornesc de la 42.000 de lei. Şi Raiffeisen are apartamente scoase la vânzare – opt la număr – la preţuri de pornire cuprinse între 7.700 şi 43.583 de euro.
 

citeste totul despre: