Atenţie la viteză! Unde vor fi amplasate radarele în acest weekend

Atenţie la viteză! Unde vor fi amplasate radarele în acest weekend

La sfârşitul acestei săptămâni, aparatele radar al Poliţiei Rutiere vor fi amplasate pe mai multe sectoare de drum din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au anunţat că radarele din dotarea instituţiei vor fi amplasate atât în municipiulul Zalău şi în oraşe, cât şi pe drumurile naţionale şi judeţene.
Astfel, în perioada 19-21 mai, în Zalău, radarele vor fi operaţionale pe bulevardul Mihai Viteazu, strada Gheorghe Doja şi strada Corneliu Coposu. În Şimleu Silvaniei, pe strada Gheorghe Lazăr, pe DN 1H: între Şimleu Silvaniei şi Pericei, precum şi pe porţiunea de drum Şimleu Silvaniei – Nuşfalău – Ip. În Jibou, radarele vor funcţiona pe strada 22 Decembrie, precum şi pe DN 1H, între Jibou şi Var, dar şi pe DN 1G, între Bălan şi Tihău.

Totodată, poliţiştii de la rutieră vor amplasa aparatele radar pe DN 1F: Românaşi – Poarta Sălajului – Sutor – Zimbor, pe ruta Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota – Zalău – Mirşid, dar şi pe DN 1C, între localităţile Ileanda – Gîlgău – Glod. Mare grijă la pedala de acceleraţie trebuie să aibă şi cei care vor circula pe drumul judeţean 108 G: Crasna – Vîrşolţ.

"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă sunt obosiţi, iar în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, să acorde atenţie sporită pentru a putea opri în orice moment în siguranţă", au transmis oficialii IPJ Sălaj.
Pietonilor le recomandă să traverseze drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, dar numai după ce s-au asigurat că din ambele sensuri nu se apropie niciun autovehicul.

Mai puteţi citi:

Accident cauzat de un şofer începător. O mamă şi fiicele ei au ajuns la spital

România lucrului prost făcut. Sistemul de camere video care a costat o avere şi a ajuns un banal decor urban la Zalău

citeste totul despre: