Un tânăr din Mehedinţi care se întorcea din Italia a murit într-un accident, aproape de casă

Un tânăr din Mehedinţi care se întorcea din Italia a murit
într-un accident, aproape de casă

Locul unde s-a petrecut accidentul de circulatie

Un tânăr din Mehedinţi care se întorcea din Italia a murit într-un accident, aproape de casă Un bărbat din Mehedinţi şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 67, raza localităţii Cocorova. Victima se întorcea din Italia spre Floreşti,  localitatea de domiciliu, şi cel mai probabil din cauza oboselii a adormit la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai avea doar câţiva kilometri până să ajungă acasă, însă ghinionul a făcut să moară într-un accident de circulaţie, luni, 20 martie. Un tânăr de 21 de ani venea din Italia şi se îndrepta spre localitatea mehedinţeană Floreşti, unde are domiciliul. Pe DN 67, pe raza localităţii Cocorova, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula regulamentar. Cel mai probabil, victima a adormit la volan din cauza oboselii, altfel nu se explică motivul pentru care a pătruns pe cealaltă bandă de mers.

„La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Drobeta cu 13 subofiţeri pentru descarcerarea victimei, concomitent cu asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi un echipaj SMURD”, precizează Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.


Tânărul a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, dar din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decedat de către medicul SAJ, sosit la faţa locului.
Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.


 

 

citeste totul despre: