Autoturism blindat cu ţigări, depistat de poliţiştii de frontieră severineni

Autoturism blindat cu ţigări, depistat de poliţiştii de frontieră severineni

Tigarile au fost confiscate FOTO STPF Mehedinti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat 610 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal  găsite în portbagajul unui autoturism Mazda, al cărui şofer era cunoscut că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit  în după amiaza zilei de 20 aprilie a.c., ora 15.30, la un filtru organizat pe raza municipiului Turnu Severin, pe conducătorul  unui  autoturism Mazda, despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate.

„La controlul autoturismului aparţinând lui P. Eugen, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit asupra acestuia şi  în portbagaj, cantitatea de 610 pachete de ţigări marca Marble, Ashima, Merlyn şi Winston, fără timbru fiscal, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Tigările urmau să fie distribuite de severinean pe piaţa neagră din municipiul Turnu Severin”, precizează comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră  i-au întocmit severineanului  lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10000 de ţigarete.

Cantitatea de ţigări şi autoturismul în valoare de peste 10000 de lei au fost indisponibilizate şi introduse în camera de corpuri delicte .

                      

 

citeste totul despre: