UPDATE Fost procuror DNA Ciprian Dorobanţu, trimis în judecată pentru că a condus băut, suspendat din magistratură

UPDATE Fost procuror DNA Ciprian Dorobanţu, trimis în judecată pentru că a condus băut, suspendat din magistratură

Fostul procuror DNA, Ciprian Dorobanţu, în timpul unei descinderi la Primăria Timişoara FOTO Daniel Dancea

Fostul procuror DNA Timişoara, Ciprian Dorobanţu, cel care a intrumentat, printre altele, dosarele „Poli” şi „Heaven” a fost trimis în judecată. Procesul se va judeca la Curtea de Apel Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Fostul procuror DNA Timişoara, Ciprian Dorobanţu, trimis în judecată pentru că a condus băut la volan a fost suspendat din magistratură. Secţia pentru procurori din cadrul CSM, întrunită luni în şedinţă, a decis suspendarea lui Dorobanţu din Magistratură.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea l-au trimis în judecată pe fostul procuror DNA Ciprian Dorobanţu. Acesta este judecat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce a fost prins băut la volan, ziua în amiaza mare.

„La data de 6 mai 2016, în jurul orei 15.00 - 15.20, inculpatul Dorobanţu Ciprian a condus un autoturism pe mai multe străzi (drumuri publice) din municipiul Timişoara, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr./l. alcool în sânge”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Dosarul a fost trimis pentru judecată la Curtea de Apel Timişoara. Totodată, dosarul a fost trimis Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori, pentru a se decide suspendarea din funcţie a procurorului pus sub acuzare. Ciprian Dorobanţu este în prezent procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. 

citeste totul despre: