Fabrica Continental din Timişoara a livrat celor de la Dacia Automobile 1,4 milioane de anvelope în 2015

Fabrica Continental din Timişoara a livrat celor de la Dacia Automobile 1,4 milioane de anvelope în 2015

Maşinile marca Dacia sunt echipate cu anvelope Continental

Continental, principal producător de anvelope la nivel mondial, a primit premiul „Best Supplier”, cea mai importantă recunoaştere din partea Automobile Dacia

Ştiri pe aceeaşi temă

Automobile Dacia, unul dintre principalii parteneri ai fabricii Continental, a beneficiat în 2015 de 1,8 milioane de anvelope, dintre care 1,4 milioane de la fabrica din Timişoara. Ca recunoaştere pentru buna colaborare,  Continental, principal producător de anvelope la nivel mondial, a primit premiul „Best Supplier”, cea mai importantă recunoaştere din partea Automobile Dacia. 
 
“Automobile Dacia a fost primul client de echipament original al fabricii din Timişoara, de aceea suntem foarte mândri să primim acest premiu. Este o confirmare a strategiei noastre pe termen lung, de a ne conforma solicitărilor clienţilor în ceea ce priveşte performanţa produselor, calitatea şi termenele optime de livrare. Dorim să continuăm această bună colaborare, pentru a întruni, în continuare, cerinţele Automobile Dacia legate de portofoliul de produse şi performanţele acestora”, a declarat Oliver Schneider, manager la Continental. 
 
Modelele de anvelope furnizate de Continental pentru Dacia sunt ContiCrossContact LX şi ContiEcoContact 5, pentru Dacia Logan, Duster şi Sandero Stepway.
 
Anual, Continental Anvelope Timişoara produce aproximativ 14,6 milioane de anvelope pentru clienţi din întreaga lume.
 
Continental deţine şapte unităţi de producţie şi trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. 
 
Continental avea la finalul anului 2014 aproximativ 15.000 de angajaţi şi îşi va mări echipa cu peste 1.500 noi membri în România.
 
citeste totul despre: