FOTO VIDEO Ramona Fabian, condusă pe ultimul drum de mii de oameni veniţi din toate colţurile ţării

Ramona Fabian, condusă pe ultimul drum de mii de oameni veniţi din toate colţurile ţării

Frumoasa solistă de muzică populară Ramona Fabian a fost condusă marţi, 8 octombrie, pe ultimul drum. Familia, prietenii, colegii şi iubitorii de folclor au aplaudat minute în şir ieşirea artistei de pe scena vieţii. Peste 2.000 de oameni au venit la Capela din localitatea Sântana de Mureş să-i aducă un ultim omagiu interpretei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 2.000 de oameni din toate colţurile ţării dar şi de peste hotare au venit marţi, 8 octombrie, să-i aducă un ultim omagiu frumoasei Ramona Fabian. Cuvintele au fost de prisos, nimic nu a putut alina suferinţa tuturor celor care au cunoscut-o şi îndrăgit-o pe artistă. Îndureraţi, colegii de scenă ai Ramonei au mărturisit că dispariţia ei prematură reprezintă o pierdere imensă pentru breasla artiştilor din România.
 
"O conducem pe ultimul ei drum, durerea e mai presus de cuvinte. Pentru mine personal este o pierdere imensă, de neînlocuit. Cui o să pot să-i mai zic de-acum: "Leagă-ţi mândră flori în păr"şi să primesc răspunsul plin de zâmbetul ei fără pereche?" a rostit în timpul slujbei de înmormântare, Marcel Avram, colegul de scenă al artistei.
 
"Nu mi-a venit să cred în primă fază, nu-mi place să vorbesc de Ramona la trecut. Uite că din păcate acel car s-a răsturnat. Să-i fie ţărâna uşoară şi îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate." a mărturisit solista de muzică populară, Ionela Moruţan.
 
"Dumnezeu a luat-o prea repede dintre noi dar ne gândim că Dumnezeu are planuri cu fiecare şi cu ea a avut un plan special. Foarte tânără, suntem pini de durere şi sufetul ne este amărât şi nu ştiu în aceste zile de sâmbătă aşa parcă a fost cu mult mai prezentă în sufletul meu decât oricând." a spus îndurerată, solista Maria Butilă.
 
La funeraliile artistei a ajuns şi Alin, iubitul Ramonei, cu care urma să se căsătorească anul viitor. Înmormântarea a avut loc în cimitirul din Sântana de Mureş şi a fost oficiată de un sobor de patru preoţi alcătuit din Ioan Chebuţiu, Teodor Mureşan, Marius Negruşa şi Cristian Pomohaci.
 
Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier petrecut sâmbătă, 5 octombrie, în localitatea Mihai Viteazu, judeţul Mureş. Artista şi-a condus iubitul la aeroportul "Henri Conadă" din Bucureşti şi se grăbea să ajungă în comuna Ibăneşti unde urma să cânte la o nuntă.
 
Ieşirea de pe scena vieţii a artistei a fost aplaudată îndelung de toţi cei prezenţi la înmormântare: 

Înmormântarea Ramonei Fabian

Imagini din aceeasi galerie
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
Distribuie imaginea
citeste totul despre: