Peste 2.000 de oameni din toate colţurile ţării dar şi de peste hotare au venit marţi, 8 octombrie, să-i aducă un ultim omagiu frumoasei Ramona Fabian. Cuvintele au fost de prisos, nimic nu a putut alina suferinţa tuturor celor care au cunoscut-o şi îndrăgit-o pe artistă. Îndureraţi, colegii de scenă ai Ramonei au mărturisit că dispariţia ei prematură reprezintă o pierdere imensă pentru breasla artiştilor din România.
 
"O conducem pe ultimul ei drum, durerea e mai presus de cuvinte. Pentru mine personal este o pierdere imensă, de neînlocuit. Cui o să pot să-i mai zic de-acum: "Leagă-ţi mândră flori în păr"şi să primesc răspunsul plin de zâmbetul ei fără pereche?" a rostit în timpul slujbei de înmormântare, Marcel Avram, colegul de scenă al artistei.
 
"Nu mi-a venit să cred în primă fază, nu-mi place să vorbesc de Ramona la trecut. Uite că din păcate acel car s-a răsturnat. Să-i fie ţărâna uşoară şi îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate." a mărturisit solista de muzică populară, Ionela Moruţan.
 
"Dumnezeu a luat-o prea repede dintre noi dar ne gândim că Dumnezeu are planuri cu fiecare şi cu ea a avut un plan special. Foarte tânără, suntem pini de durere şi sufetul ne este amărât şi nu ştiu în aceste zile de sâmbătă aşa parcă a fost cu mult mai prezentă în sufletul meu decât oricând." a spus îndurerată, solista Maria Butilă.
 
La funeraliile artistei a ajuns şi Alin, iubitul Ramonei, cu care urma să se căsătorească anul viitor. Înmormântarea a avut loc în cimitirul din Sântana de Mureş şi a fost oficiată de un sobor de patru preoţi alcătuit din Ioan Chebuţiu, Teodor Mureşan, Marius Negruşa şi Cristian Pomohaci.
 
Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier petrecut sâmbătă, 5 octombrie, în localitatea Mihai Viteazu, judeţul Mureş. Artista şi-a condus iubitul la aeroportul "Henri Conadă" din Bucureşti şi se grăbea să ajungă în comuna Ibăneşti unde urma să cânte la o nuntă.
 
Ieşirea de pe scena vieţii a artistei a fost aplaudată îndelung de toţi cei prezenţi la înmormântare: 

Înmormântarea Ramonei Fabian

Imagini din aceeasi galerie
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
  • Înmormântarea Ramonei Fabian
Distribuie imaginea