VIDEO Accident teribil înregistrat de o cameră de supraveghere. O tânără este aruncată prin aer de către o maşină care a lovit-o

VIDEO Accident teribil înregistrat de o cameră de supraveghere. O tânără este aruncată prin aer de către o maşină care a lovit-o

Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti

Un teribil accident de circulaţie a fost înregistrat de o cameră de supraveghere video. O tânără a fost aruncată prin aer de o maşină care a lovit-o din senin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 27 de ani se deplasa pe Calea Bucureşti alături de un bărbat. Cei doi ajung în dreptul unei vulcanizări şi se deplasează pe partea carosabilă. La un moment dat, din spate, o maşină pătrunde pe contrasens şi o loveşte pe tânără, fără ca aceasta să poată vedea ceva şi să se poată feri din calea maşinii. Tânără este aruncată în aer, şoferul maşinii motivând că i s-a făcut rău la volan. Bărbatul aflat lângă tânără a fost în stare de şoc, pentru că maşina a trecut „milimetric“ pe lângă el. 
 

Tânăra a scăpat cu viaţă

 
Tânăra a scăpat cu viaţă. Ea a suferit o operaţie complicată la gambă cu introducerea unei tije. „Se află internată în Secţia Ortopedie. A suferit o intervenţie chirurgicală, de reducere a fracturii la nivelul gambei drepte, cu interesarea ambelor oase ale gambei, precum şi o fractură de claviculă stângă, care nu a necesitat intervenţie chirurgicală, ci numai imobilizarea”, a spus Costinel Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
 
citeste totul despre: