Poliţistul Marius Cârstea va fi condus, mâine, pe ultimul drum

Poliţistul Marius Cârstea va fi condus, mâine, pe ultimul drum

Agentul de poliţie, Marius Cârstea, a fost ajutorul şefului de post de la Moreni

Poliţistul Marius Cârstea, care şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis, va fi condus, mâine, pe ultimul drum, în localitatea de domiciliu, I.L. Caragiale. Astăzi însă, va fi adus acasă trupul neînsufleţit al Alexandrei Pârşe. Fata a murit, luni seara, la Spitalul Floreasca din capitală, în urma rănilor provocate prin împuşcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Agentul de poliţie, Marius Cârstea, a fost ajutorul şefului de post de la Moreni. El şi-a împuşcat, duminică dimineaţă, iubita, după care s-a sinucis. 
 
„Poliţistul era în afara orelor de program. Probabil să fie vorba de o cădere nervoasa. Oricum, ultima testare psihologică a fost făcută în noiembrie 2012, iar testul a ieşit pozitiv. Agentul s-a întâlnit la ora 03.30 cu şeful de post, au discutat, dar nu a dat niciun semn că avea de gând să facă ce a făcut. Poliţistul şi iubita lui au fost găsiţi împuşcaţi în cap. Ea este încă în viaţă. Era îmbrăcat, pe bancheta din dreapta, cheia în contact, iar motorul a fost pornit până când s-a golit rezervorul”, declara duminică, comisarul de poliţie Marin Gălbenuş, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa. 

 
O posibilă cauză a tragicului eveniment produs, duminică, la Caragiale, ar fi fost mama agentului. Localnicii spun că mama poliţistului, care lucrează în Italia, nu ar fi fost de acord cu relaţia fiului ei pe motiv că fata este de etnie romă şi că femeia îl suna periodic pentru a-i aminti să pună capăt relaţiei, acesta putând fi unul dintre motivele neînţelegerii între cei doi tineri.
 
Costel Pârşă, tatăl tinerei, care este preşedintele Partidei Romilor din comuna dâmboviţeană Vlădeni, spune că fata a lucrat ca funcţionar public la Primăria Vlădeni, dar acum nu mai are un loc de muncă.
 
Tânăra împuşcată, Elena Pârşă, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.
citeste totul despre: