Accident grav, soldat cu cinci victime. Două gemene şi mama lor au ajuns la spital, alături de alte două persoane

Accident grav, soldat cu cinci victime. Două gemene şi mama lor au ajuns la spital, alături de alte două persoane

Maşina în care se aflau cele două tinere, fratele şi mama lor, s-a răsturnat

Un accident rutier în urma căuia cinci persoane au ajuns la spital a avut loc vineri, în jurul orelor 10,00, în Balş, judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără de 31 ani, Ramona D., din Balş, în timp ce se afla la volanul unui autoturism (Matiz), într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, lovind un autoturism (Dacia Break) condus regulamentar de un bărbat de 65 ani, din Craiova. În urma impactului puternic cinci victime au fost transportate la spital.

Fata se afla în maşină alături de sora sa geamănă, Lavinia, şi de mama lor în vârstă de 57 ani, dar şi de frate, singurul care a scăpat nevătămat. În maşina lovită pe contrasens se aflau doi bărbaţi, care au ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.


Mama conducătoarei auto a fost transferată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, iar şoferiţa a rămas, din  cauza supraaglomerării unităţii din Craiova, la Slatina, ambele suferind traumatisme cranio-cerebrale. Răni mai puţin grave a suferit cealaltă tânără, care a rămas la Spitalul Orăşenesc Balş.

Bărbaţii din cel de-al doilea autoturism, de 65, respectiv 67 ani, au fost transportaţi la UPU Slatina cu traumatisme diverse la nivelul membrelor. 

S-a acţionat cu patru echipaje, două ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, un echipaj SMURD şi unul pentru descarcerare, după efectuarea cercetărilor fiind necesară şi spălarea carosabilului,

citeste totul despre: