Sibiu: Primarul Klaus Iohannis sprijină sinistraţii din Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Sibiului spune că ar sprijinii în mod public ONG-urile sibiene dacă acestea se vor decide să strângă fonduri şi ajutoare pentru locuitorii din Haiti.

CITIŢI ŞI:

Primarul Iohannis se teme pentru viaţa lui după ameninţarea cu moartea

Klaus Iohannis a explicat joi că românii şi sibienii în special ar trebui să se organizeze şi să fie alături de persoanele care suferă de pe urma cutremurului care a devastat statul Haiti. Primarul Sibiului vrea să sprijine iniţiativele locale pentru ajutorarea sinistraţilor. „Dacă ONG-urile locale se vor mobiliza şi vor avea iniţiativă pentru a ajuta acei oameni o să îmi exprim în mod public sprijinul pentru ele. Cred că este o bună oportunitate de a a fi şi un bun exerciţiu de solidaritate faţă de acei oameni care suferă acolo”, a explicat primarul Sibiului.
Crucea Roşie a decis de altfel să demareze o campanile care constă în colectarea de fonduri online si direct, în conturile deschise. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuţiile in bani, sunt deschise la BRD, Sucursala Piaţa Romană: LEI: RO02BRDE410SV61136934100, EURO: RO35BRDE410SV27880794100

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite