Muncitorii de la Uzinele Sodice Govora vor protesta două zile.Traficul din Râmnicu Vâlcea va fi paralizat

Muncitorii de la Uzinele Sodice Govora vor protesta două zile.Traficul din Râmnicu Vâlcea va fi paralizat

Protest in fata Pavilionului Administrativ al Uzinelor Sodice Govora                       FOTO Laurenţiu Ionescu

De luni 700 de muncitori vor protesta in centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.Salariaţii sunt de la Soda Govora şi sunt nemulţumiţi de salariile actuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iniţial muncitorii doreau un protest pe parcursul intregii săptămâni,însă autorităţile locale nu au aprobat decât doua zile de protest.Marşul va începe pe 11 martie din faţa sediului Politiei Judetene in jurul orei 15 şi se va termina in faţa Prefecturii.

Salariaţii sunt nemulţumiţi de salariile actuale şi cer o mărire de aproape 700 de lei brut, adică 455 de lei net."Am purtat negocieri cu conducerea poloneză de pe data 15 noiembrie 2012 până ieri(n.r. 07.03).Negocierile purtate cu directorul general al fabricii din polonia au fost in limite acceptabile si trebuia să primim 11 la suta din veniturile de exploatare de pe 2013.Directorul de la fabrica  USG Vâlcea nu ne recunoaşte aceste drepturi.Vom protesta 2 zile,luni si marti,iar dacă nu se ajunge la nici o concluzie vom opri producţia" declara Adrian Mugoiu presedinte sindicat Sodistul. 

citeste totul despre: