Drumul Piatra Neamţ - Roman a fost redeschis circulaţiei după şapte ore. Peste 11.000 de persoane sunt afectate de avariile la reţelele electrice

Drumul Piatra Neamţ - Roman a fost redeschis circulaţiei după şapte ore. Peste 11.000 de persoane sunt afectate de avariile la reţelele electrice

Drumul dintre Piatra Neamţ şi Roman a fost închis vineri dimineaţă

Din cauza ninsoarii abundente căzute în ultimele 24 de ore şi a viscolului, autorităţile au decis vineri dimineaţă, la ora 07.00, să ia măsura închiderii circulaţiei pe DN 15 D Piatra Neamţ - Roman.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 14.50 Drumul Naţional DN 15D Piatra Neamţ - Roman a fost redeschis curculaţiei rutiere la ora 14.00, după un interval de şapte ore în care tronsonul care leagă cele două municipii a fost restricţionat din cauza viscolului şi zăpezii abundente. 
 
Un alt sector de drum, DJ 156A Dobreni - Căciuleşti a fost redeschis în jurul orei 11.30. 
 
24 de localităţi din judeţ au în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică, fiind afectaţi peste 11.000 de consumatori. 
 
...............
 
Traficul rutier pe DN 15D, arteră care leagă leagă municipiile Piatra Neamţ de Roman, este închis începând cu ora 7.00 din cauza zăpezii abundente de pe carosabil şi a viscolului care pun în pericol circulaţia. Redeschiderea tronsonului este estimată de Poliţia Rutieră a fi făcută în jurul orei 10.00. 
 
Alte două drumuri, DJ 156A Dobreni - Căciuleşti şi DJ157 Piatra Neamţ - Mărgineni au fost închise vineri dimineaţă din cauza blocajelor de zăpadă şi a viscolului.
 
Ninsoarea abundentă căzută pe tot parcursul zilei de joi, 20 aprilie şi în noaptea de joi spre vineri a creat probleme şi în alimentarea localităţilor cu energie electrică.   
 
Vineri dimineaţă, în judeţ erau 20 de localităţi fără curent electric: Oanţu, Hangu, Rugineşti, Potoci, Gîrcina, Crăcăoani, Bălţăteşti, Grumăzeşti, Oglinzi, Rediu, Piatra Şoimului, Luminiş, Vînători Neamţ, Stejaru, Taşca, Brateş, Cazaci, Ion Creangă, Valea Ursului. Probleme se semnalau şi în unele zone din oraşele Piatra Neamţ, Bicaz, Târgu Neamţ şi în localitatea Poiana Largului din comuna Poiana Teiului.
 
Conform ISU Neamţ, maşinile SMURD au fost solicitate să intervină pentru a ajuta persoanele care necesită dializă din localităţile: Slobozia, comuna Boghicea (un caz), Chilia - Talpa, comuna Bârgăoani (1), Hlăpeşti, comuna Dragomireşti (1). Două persoane din satul Magazia, comuna Crăcăoani au fost transportate la centrul de dializă Târgu Neamţ.
 
citeste totul despre: