Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a fost înţepat de o viespe. Cine i-a salvat viaţa

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a fost înţepat de o viespe. Cine i-a salvat viaţa

Viespe Foto-Arhiva

Un tânăr a fost înţepat în ceafă de o viespe, în timp ce se deplasa pe un traseu montan din zona staţiunii Stâna de Vale. El a fost salvat de jandarmii montani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii au fost solicitaţi  de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, în urma unui apel de urgenţă la 112, să participe la căutarea unei persoane care a solicitat ajutor medical, deoarece se simţea rău fiind înţepată de o viespe.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din localitatea Budureasa, se deplasa singur, pe jos, pe traseul turistic montan dintre Valea Drăganului şi Staţiunea Stâna de Vale.

Jandarmii de la Postul Montan Stâna de Vale s-au deplasat cu autoturismul din dotare la faţa locului, persoana căutată fiind găsită la aproximativ 7 kilometri de staţiunea Stâna de Vale.

Jandarmii montani l-au condus la ambulanţa din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor, care a ajuns între timp la Stâna de Vale, unde a primit îngrijirile medicale necesare, din partea personalului specializat, starea lui fiind stabilizată

citeste totul despre: