Tupeul unui adolescent de 13 ani: a furat o maşină din Hunedoara şi şi-a scos prietenii la plimbare cu ea prin judeţ

Tupeul unui adolescent de 13 ani: a furat o maşină din Hunedoara şi şi-a scos prietenii la plimbare cu ea prin judeţ

Poliţia l-a oprit în trafic pe minor.

Un copil de 13 ani a fost oprit în trafic, la volanul unei maşini furate din Hunedoara. Minorul şi-a scos prietenii la plimbare, dar a fost prins pe o stradă din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Deva au avut o surpriză când au oprit în trafic un autoturism Dacia Solenza care circula pe Calea Zarandului.

„La volanul autoturismului se afla un minor de 13 ani, din municipiul Hunedoara. În acelaşi autoturism se aflau şi alţi patru minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, toţi din municipiul Hunedoara. Maşina, care a fost furată în 13 iulie din Hunedoara, a fost predat proprietarului, iar minorii au fost transportaţi în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Adolescentul va fi cercetat pentru furt şi conducerea unui autoturism fără deţinerea unui permis de conducere.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident mortal pe trecerea de pietoni: un bărbat a fost lovit de camion

O tragedie s-a petrecut pe o stradă din municipiul Orăştie, după ce şoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate e trecere unui pieton.

VIDEO Accident rutier cu trei maşini, petrecut pe DN 7, la intrarea în Deva: un drumar a fost rănit în impact

Un angajat care efectua lucrări de reparaţii pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva, dinspre Arad, a fost rănit în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. Şi un şofer a avut de suferit.

FOTO Accident mortal pe şoseaua Călan - Hunedoara: un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul frontal cu un camion

Marius Lungu, un şofer în vârstă de 20 de ani, a murit, marţi, într-un accident rutier petrecut în zona intersecţiei Drumului Naţional 66 cu şoseaua Hunedoara – Călan.

citeste totul despre: