O femeie a pierdut 20.000 de lei, înşelată de un fals procuror, la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionară a oferit 20.000 de lei unor escroci care au contactat-o pentru a o anunţa că fiica ei a fost implicată într-un accident rutier.

O femeie în vârstă de 73 de ani a reclamat Poliţiei Hunedoara că a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a recomandat a fi „procuror”, şi care, în timpul convorbirii telefonice, a comutat legătura unei tinere care s-a recomandat este „o prietenă a fiicei sale”.

Femeia necunoscută i-a relatat pensionarei că se află în Bucureşti şi îi cere sprijinul întrucât a fost implicată într-un accident rutier.

„Tânăra i-a solicitat hunedorencei un împrumut de 20.000 de lei, pentru împăcarea amiabilă cu victima accidentului. În scurt timp, la locuinţa hunedorencei s-a prezentat un tânăr, căruia femeia i-a înmânat  20.000 de lei. În jurul orei 17:00, hunedoreanca i-a telefonat prietenei fiicei sale, care i-a spus că nu a fost implicată în niciun accident şi a îndrumat-o să se adreseze  poliţiştilor”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Autorii înşelăciunii nu au fost identificaţi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Soarta românului condamnat pentru furtul a 30 de kilograme de aur dacic. Comoara nu a mai fost găsită de 20 de ani

Darius Liviu Baci, condamnat în urmă cu doi ani pentru traficarea mai multor tezaure antice valoroase furate din Sarmizegetusa Regia, printre care şi o căldare de galbeni, a cerut instanţei anularea sentinţei. Statul român îi cere daune de milioane de euro pentru comorile dispărute.

VIDEO Filmul secret care dezvăluie cum a fost găsită matriţa din Sarmizegetusa Regia. „Am cerut recompensa, aflând că valorează cât trei brăţări dacice”

Andreea Ciuciu, tânăra care a participat la descoperirea matriţei antice din Sarmizegetusa Regia, un artefact considerat unic în lume, a fost interogată, marţi, la Tribunalul Hunedoara, după ce a solicitat în instanţă despăgubiri de 500.000 de lei pentru participarea la găsirea artefactului. După aproape patru ani au apărut şi primele imagini video din ziua de 23 iunie 2013.

Iulian Ceia, „creierul” grupărilor de traficanţi ai comorilor dacice, a fost prins în trafic. Povestea controversatului interlop, urmărit internaţional din 2014

Iulian Ceia, considerat de anchetatori „creierul” unor grupări infracţionale specializate în traficul de comori dacice furate din Munţii Orăştiei, a fost găsit de autorităţi, după trei ani de la darea sa în urmărire internaţională. Direcţia Generală a Poliţiei Bucureşti a confirmat că Iulian Ceia a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Hunedoara

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite