Cinci femei au fost înşelate pe Internet cu oferte la scutece pentru copii

Cinci femei au fost înşelate pe Internet cu oferte la scutece pentru copii

FOTO: ARHIVĂ.

O anchetă are loc pentru depistarea unor escroci care au înşelat mai multe femei, oferindu-le promoţii la scutece pentru copii. Cinci plângeri au fost depuse la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci femei s-au prezentat la Poliţia Hunedoara pentru a reclama că au comandat şi au depus bani în conturile altor cinci femei, pe care le-au cunoscut pe o reţea de socializare, pentru achiziţionarea de scutece de copii, dar până la data depunerii sesizării, scutecele nu au mai fost livrate.  

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, iar poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului de aproximativ 6.000 de lei”, a informat Inspectoratuil de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţia recomandă tuturor persoanelor care aleg să facă cumpărături pe internet, să achiziţioneze produse de pe site-uri de profil şi să aleagă varianta plăţii la primirea coletului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea stranie a „călugărului” alungat de la poarta mănăstirii lui Arsenie Boca. Studentul dat afară de la Teologie după un scandal sexual a ajuns cerşetor

Călin Cristi, un fost student la teologie, implicat în anii trecuţi în mai multe scandaluri care au dus la exmatricularea sa din facultate, a pierdut procesul pentru cele trei amenzi pe care jandarmii i le-au dat pentru cerşetorie în jurul Mănăstirii Prislop. În trecut, falsul călugăr care solicita ajutor pentru un schit şi-a acuzat superiorii că i-au făcut avansuri sexuale.

Gestul nobil al unei femei: a găsit 1.500 de lei într-un parc şi i-a predat Poliţiei. Banii erau ai unui pensionar

O femeie a predat poliţiştilor 1.500 de lei, pe care i-a găsit în zona Pieţei Opera, din municipiul Deva. Cel care a pierdut banii este un pensionar de 85 de ani.

Anchetă la spitalul din Hunedoara după naşterea unui copil cu probleme grave: medicul nu a vrut să asiste travaliul

Părinţii unui copil adus pe lume la Spitalul municipal Hunedoara au acuzat că pruncul a ajuns într-o stare gravă după ce medicul de gardă nu a vrut să asiste naşterea. Poliţiştii, conducerea spitalului şi Colegiul Medicilor din Hunedoara au deschis anchete în acest caz.

 

citeste totul despre: