Joi, la Casa de Cultură a Studenţilor, se va lansa prima carte despre arta vindecării cu lipitori medicinale

Joi, la Casa de Cultură a Studenţilor, se va lansa prima carte despre arta vindecării cu lipitori medicinale

Lipitorile fac minuni pentru sănătate!

Asociaţia de Hirudoterapie din România, înfiinţată recent, lansează prima carte de specialitate: „Arta vindecării cu lipitori medicinale”. Evenimentul va avea loc joi, 13 iunie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, la ora 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorul volumului este Florin Grigore, fondatorul Asociaţiei şi, totodată, cel care a pus bazele Centrului de Medicină Estetică şi Tratament prin Hirudoterapie. Cartea reprezintă un prim rezultat al căutării de noi soluţii de vindecare, în faţa unor boli din ce în ce mai greu de tratat.

Din bătrâni se spune că lipitorile fac minuni pentru sănătate. Nu sunt arătoase, dar sunt cei mai buni medici ai naturii.

Printre bolile care se vindecă cu ajutorul hirudoterapiei se numără bolile de rinichi, ficat, vezică biliară, dar lipitorile sunt un leac imbatabil şi în ginecologie. Hirudoterapia are rezultate pozitive şi în cazul endometritelor, a inflamării ovarelor, mastitei, modificărilor degenerative ale ovarelor, sterilitate, vindecând cu succes şi persoanele care suferă de hemoroizi.

citeste totul despre: