Grav accident de circulaţie în judeţul Galaţi, pe DJ 251. O femeie a murit, iar un copil de 3 ani se zbate între viaţă şi moarte

Grav accident de
circulaţie în judeţul Galaţi, pe DJ 251. O femeie a murit, iar un copil de 3
ani se zbate între viaţă şi moarte

Maşina s-a răsturnat de câteva ori pe câmp după ce a părăsit carosabilul Foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Un şofer a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea, iar acesta a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. În maşină se aflau cinci pasageri, unul dintre aceştia, o femeie de 41 de ani, fiind declarată decedată de medici după ce aceştia au încercat minute în şir să o resusciteze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teribil accident de circulaţie în judeţul Galaţi. Şoferul unui autoturism care circula cu viteză mare pe drumul judeţean 251 a încercat, spun martorii, să efectueze o depăşire riscantă şi a pierdut controlul maşinii. Accidentul s-a produs între localităţile Schela şi Smârdan, pe o porţiune de drum drept, cu vizibilitate bună.

Acesta a ieşit în decor şi s-a răsturnat de câteva ori pe câmp. Bilanţul accidentului este tragic: o femeie de 41 de ani, pasageră în autoturism, şi-a pierdut viaţa, iar un copil de 3 ani este în stare foarte gravă.

Alte trei persoane au suferit traumatisme serioase în urma accidentului şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, efectuând măsurători la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

 

 

citeste totul despre: