Un nou zbor leagă Clujul de vestul Europei

Un nou zbor leagă Clujul de vestul Europei

Avion  FOTO 123rf

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat luni, 10 aprilie, o nouă rută aeriană care leagă Cluj-Napoca de Nisa. Cursa este operată de compania Blue Air şi se va face cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj au anunţat luni, 10 aprilie, că s-a inaugurat o nouă rută aeriană care leagă Clujul de Nisa. Această cursă este operată, în premieră, de către compania Blue Air. Aeronavele vor zbura lunea şi vinerea cu destinaţia Nisa.

Momentan, Blue Air operează, de la Cluj, zboruri spre nouă destinaţii, interne şi internaţionale: Bucureşti-Otopeni, Iaşi, Timişoara, Londra-Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca şi Nisa. Din 3 iunie vor fi inaugurate zboruri spre Hamburg, iar din 15 iunie spre Constanţa. Ruta Cluj-Napoca - Nisa - Cluj-Napoca va fi operată cu aeronave de tip Boeing B737-800 cu 189 locuri.

Aeroportul din Cluj a înregistrat, în 2016, cel mai mare număr de pasageri - 1.880.319, şi estimează că anul acesta va ajunge la circa 3 milioane de călători.

Mai puteţi citi:

FOTO Superstiţie. Prima cursă care a aterizat pe noua pistă a aeroportului clujean, „udată“ ca să fie cu noroc

citeste totul despre: