Un laptop de 7.000 de lei a fost furat din incinta Electric Castle. Calculatorul, recuperat de poliţişti

Un laptop de 7.000 de lei a fost furat din incinta Electric Castle. Calculatorul, recuperat de poliţişti

Maşină de poliţie FOTO Facebook/Poliţia Română

Sesizaţi de un bărbat din Craiova că i-ar fi dispărut laptopul de 7.000 de lei în incinta festivalului Electric Castle, poliţiştii din Cluj au găsit făptaşii: doi tineri de 22 şi 23 de ani, originari din judeţul Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au identificat doi tineri bănuiţi că ar fi furat un laptop în zona de desfăşurare a Festivalului Electric Castle de la Bonţida.

„La data de 13 iulie, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat, de 34 de ani, din Craiova, cu privire la sustragerea unui laptop din incinta festivalului din localitatea Bonţida, judeţul Cluj. În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reuşit identificarea şi depistarea celor implicaţi în comiterea faptei, stabilind că este vorba despre doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din Gherla şi Fundătura, judeţul Cluj“, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Laptopul a fost recuperat şi returnat proprietarului. Valoarea acestuia se ridică la circa 7.000 de lei. Cei doi tineri din judeţul Cluj sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Mai puteţi citi:

Tupeul unui adolescent de 13 ani: a furat o maşină din Hunedoara şi şi-a scos prietenii la plimbare cu ea prin judeţ

citeste totul despre: