Trei liceeni din Luduş, admişi cu 10 la facultate. Au câştigat un concurs naţional organizat de UBB

Trei liceeni din Luduş, admişi cu 10 la facultate. Au câştigat un concurs naţional organizat de UBB

Liceenii câştigători  FOTO UBB

Ana Maria Chiorean, Adrian Astăluş şi Bianca Boar sunt elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Ludus care au fost admişi cu 10 în anul I de facultate, la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC. Cei trei au câştigat competiţia naţională „Health Speak Up” care constituie şi o oportunitate pentru tineri să-şi exerseze abilităţile de comunicare verbală în engleză, public speaking, gândire şi de self-management.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima ediţie „Health Speak Up”, un concurs naţional care-i ajută pe elevi să-şi perfecţioneze abilităţile de comunicare în engleză, în public s-a desfăşurat duminică, 14 mai, la UBB.

Competiţia a fost organizată de Departamentul de Sănătate Publică al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării UBB Cluj (FSPAC) din cadrul UBB şi e echivalentul examenului de admitere la facultate. Finaliştii primei ediţii au susţinut discursuri de vreo 5 minute, iar numele câştigătorilor sunt: Ana Maria Chiorean (locul I), Adrian Astăluş (locul II), Bianca Boar (locul III). Toţi învaţă la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş şi au fost îndrumaţi de Horiana Oanes, profesoară de limba engleză.

Concursul a fost organizat în premieră de FSPAC la iniţiativa echipei Impuls, o organizaţie formată din studenţi de la facultatea amintită care organizează acţiuni ce ţin de dezvoltarea personală şi profesională.

„Concurenţii competiţiei Health Speak Up ne-au demonstrat, prin discursurile lor, că încrederea în propriile viziuni reprezintă o modalitate de a avea succes inclusiv în parcursul educaţional, însă mai ales de a reuşi să-şi aleagă o traiectorie proprie, care să îi reprezinte. În cadrul evenimentului am regăsit la concurenţi prospeţimea şi entuziasmul firesc vârstei, necesare pentru a trece peste primele provocări care o să îi aştepte în studenţie”, amintea, într-un comunicat, Larisa Duţă, membră a echipei Impuls. 

Mai puteţi citi:

Admitere 2017 la cea mai mare universitate din ţară. De ce o diplomă de la UBB ar fi de preferat altora din România
 

citeste totul despre: