Cel mai ciudat moment de la preselecţiile Eurovision România. Reacţii ale privitorilor: „Ce sezon şi episod din Las Fierbinţi este ăsta?“

Cel mai ciudat moment de la preselecţiile Eurovision România. Reacţii ale privitorilor: „Ce sezon şi episod din Las Fierbinţi
este ăsta?“

Dorel Giurgiu  FOTO Facebook Eurovision România

Unul dintre participanţii la preselecţiile pentru concursul Eurovision de anul acesta a avut un moment ironizat masiv pe Internet. Un concurent cu numele Dorel Giurgiu a fost criticat atât pentru prestaţia muzicală, cât şi pentru prezenţa scenică. Pe Youtube, clipul are deja peste 120.000 de vizualizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorel Giurgiu este unul dintre protagoniştii preselecţiilor concursului Eurovision din acest an. Potrivit site-ului eurovision.tvr.ro, înregistrările audiţiilor au fost difuzate într-o serie de emisiuni la TVR în intervalul 5-11 februarie, iar semifinaliştii urmează să fie anunţaţi înr-un show live duminică, 12 februarie.

Dorel Giurgiu a cântat în studioul 3 al TVR, iar prestaţia sa – după cum puteţi să vedeţi şi dumneavoastră din video-ul de mai jos – a fost postată pe Youtube unde peste 120.000 deoameni din toată lumea l-au văzut, iar unii au şi comentat.

Tonul din majoritatea comentariilor - făcute nu doar de români, ci şi de străini - este ironic, chiar tăios uneori. Iată câteva mai jos:

„David Guetta“, „Pentru că Soros l-a plătit“, „Finlanda a trimis oameni cu sindromul Down, de ce noi n-am trimite unul cu retard?“, „Ce sezon şi episod din Las Fierbinţi e ăsta?“, „12 puncte pentru că m-a făcut să râd“, „Glumiţi? E cea mai enervantă performanţă! Trebuie să fie o glumă! E o glumă!“, „Nu ştiţi să apreciaţi adevăratul talent!“, „Bă, băiatule, cine ţi-a dat drumul de la balamuc? Chiar aşa a ajuns concursul ăsta pentru români, bătaie de joc?“, „Hit instant“, „Pariu că ia top 3 dacă merge la Kiev? Pe modelul babelor din Rusia“.

Comentarii au fost şi pe pagina de Facebook a Eurovision, unde unii afirmă că-i apreciază curajul - „Sincer, eu îl apreciez pentru curajul de care a dat dovadă!“, iar alţii se întreabă „ce a fumat cine l-a băgat în preselecţii?“.

Mai puteţi citi:

Doi producători români au compus un hit de pe coloana sonoră „Fifty Shades Darker“: „Nu credeam că piesa o să fie cântată de Nicki Minaj şi Nick Jonas“

 

citeste totul despre: