Revelion la minus 6 grade. Pe un ger cumplit, călărăşenii au petrecut în stradă

Revelion la minus 6 grade. Pe un ger cumplit, călărăşenii au petrecut în stradă

Sute de oameni s-au distrat în stradă Foto:Adevărul

La minus 6 grade, sute de călărăşeni curajoşi au petrecut în stradă trecerea dintre ani. Dansul, muzica şi voia-bună i-au făcut să uite de frigul cumplit care a lovit Bărăganul. Platoul din faţa Prefecturii a devenit neîncăpător pentru mulţimea adunată în aer liber la Revelion.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Artişti îndrăgiţi au făcut show de Revelion, începând cu ora 21.00, iar organizatorii s-au ţinut de cuvânt: focul de artificii şi jocurile-laser au fost spectaculoase.Pe scena în aer liber au urcat Mihai Trăistariu, Dorian Popa, Amna, Rucsy, Omar, un copil talentat care a uimit cu vocea sa compozitorii din România, dar şi B.B. şi Lety.

La fel ca şi anul trecut, petrecăreţiide pe malul Borcei au ieşit din case şi au ales să se distreze în stradă. În 2014, începând cu 19 decembrie şi până în ultima zi a anului, zeci de artişti consacraţi au concertat la Călăraşi, într-un spectacol maraton organizat de Mix Music: 3SE, Deepcentral, Andreea Antonescu, Nicole Cherry, Keo, Corina Chiriac, What.s Up, Mihai Mărgineanu, Dorian Popa, Radu Ille, Amna, Annes, Gheorghe Gheorghiu, Elena Merişoreanu, Aurora şi Săndel Mihai.

Vă recomandăm şi:

Sărbători de iarnă ca-n poveşti până la Revelion. 3SE, în concert de Crăciun

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Revelion şi când loveşte valul de ger siberian, cât de mult scad temperaturile

citeste totul despre: