VIDEO Accident cu trei maşini, lângă Râmnicu Sărat, înregistrat de o cameră de bord

VIDEO Accident cu trei maşini, lângă Râmnicu Sărat, înregistrat de o cameră de bord

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Oreavu. Vinovat ar fi un bărbat de 47 de ani, angajat al Companiei de Apă Buzău, care a oprit pe mijlocul drumului cu intenţia de a vira peste linia continuă către o benzinărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
A fost lovit izbit din spate de un autoturism Volskwagen condus de un bărbat de 22 de ani care nu a mai apucat să oprească la timp pentru a evita impactul. 
 
În urma coliziunii, maşina Companiei de Apă a fost aruncată pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism, de la o firmă de telefonie mobilă, condus de un bărbat de 43 de ani, din Ianca.
 
Cei doi anagajaţi ai Companiei de Apă aflaţi în autoturismul societăţii la momentul impactului au fost transportaţi la spital. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pe perioada cercetării cauzelor accidentului fiind deviată printr-o benzinărie şi pe marginea drumului.
 
Camera de bord a autoturismului operatorului de telefonie mobilă a surprins momentul impactului. Pe imagini se vede clar cum Volkswagen-ul izbeşte din spate Dokker-ul de culoare albă, care ajunge pe contrasens.
 
 
citeste totul despre: