Militari ai Garnizoanei Buzău au descins la Centrul de Transfuzii

Militari ai Garnizoanei Buzău au descins la Centrul de Transfuzii

Peste 30 de militari din garnizoana Buzău s-au mobilizat miercuri şi au participat la campania umanitară de donare de sânge pentru o tânără de 30 de ani. Pentru gestul lor, voluntarii în uniforma armatei au fost lăudaţi de noul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghe Vişan.

 
”Participarea militarilor buzoieni la această campanie se doreşte a fi o frumoasă punte umană care va conduce la creşterea coeziunii sociale în jurul unui proiect care vizează una din valorile fundamentale ale statului, respectiv Armata României. Totodată, dorim prin acest gest să educăm şi tânăra generaţie în sprijinul solidarităţii cu populaţia şi, în general, cu persoanele care întâmpină probleme medicale grave”, a declarat generalul de brigadă Gheorghe Vişan, comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”.
 
În urmă cu două zile, generalul de brigadă Gheorghe Vişan a preluat Drapelul de Luptă şi comanda Diviziei 2 Infanterie „Getica” de la generalul-maior Petrică-Lucian Foca, printr-o ceremonie militară desfăşurată la sediul comandamentului marii unităţi. Generalul Foca a fost numit comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite.
 
citeste totul despre: