Gloria Buzău debutează în Cupa României împotriva unei echipe din Covasna

Gloria Buzău debutează în Cupa României împotriva unei echipe din Covasna

Partida FC Păpăuţi - Gloria Buzău se va disputa marţi, de la ora 17.30, pe stadionul din comuna Păpăuţi

Gloria Buzău, echipa condusă de pe bancă de Viorel Ion, va întâlni în turul al IV-lea al Cupei României la fotbal formaţia FC Păpăuţi, din judeţul Covasna, nou promovată în Liga a III-a. Echipa din Păpăuţi este campioana judeţului Covasna şi a eliminat până acum formaţiile Conpet Ploieşte,  FC Zagon şi CSM Moineşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Adversara Gloriei, FC Păpăuţi, a avut un parcurs fără greşeală în tururile anterioare ale Cupei României, trecând, rând pe rând, de Conpet Ploieşti, FC Zagon şi CSM Moineşti. În meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, FC Păpăuţi a câştigat la scor, 7-1, împotriva campioanei Braşovului, FC Râşnov. 
 
Partida FC Păpăuţi - Gloria Buzău se va disputa marţi, pe stadionul din comuna Păpăuţi, cu începere de la ora 17.30.
 
Trei partide de verificare, într-o singură săptămână 
 
Înaintea acestei partide, Gloria va disputa nu mai puţin de trei meciuri amicale.  În această seară, de la ora 18.00, fotbaliştii lui Viorel Ion întâlnesc în Crâng divizionara C Juventus Bucureşti. Un alt amical a fost stabilit pentru vineri seară, de data aceasta în nocturnă, de la ora 20.00, împotriva unei alte divizionare C, FC Voluntari. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 11.00, Gloria merge la Galaţi să acorde revanşa Dunării, după victoria cu 1-0 din Crâng, de sâmbăta trecută.
citeste totul despre: